[OpenSCAD] CSG rendering broken in latest Mac OS X snapshot & svn repo (using OpenCSG-1.2.0)

Clifford Wolf clifford at clifford.at
Tue Jan 5 22:00:06 CET 2010


Hi,

On Tue, Jan 05, 2010 at 03:47:18PM -0500, Ethan Dicks wrote:
> On Tue, Jan 5, 2010 at 3:40 PM, Clifford Wolf <clifford at clifford.at> wrote:
> > oops. this is a bug introduced together with the 2d csg operations.
> > it is fixed now in svn trunk (rev. 204).
> 
> I don't happen to have a working Windows compiler toolchain set up
> (and while I love UNIXy OSes, switching to another environment is not
> an option at the moment).  Will this be available as a precompiled
> .EXE soon?

atm we don't have snapshots for win32 (and afaik stefan has no plans in
making any ;-). so this fix won't be available for win32 until the next
release.

however: the last release binaries do not contain 2d support so they also
do not have this bug..

yours,
 - clifford

-- 
+++>+>++++++[<+++++++>-]<..>++>++++++[<+++++>-]<.>>++++++[<+++++++++++>-]<.
>++>>++++[<++++[<+++++++>-]>-]<<.>+>>++++[<++++[<++++++>-]>-]<<.++++++++.<-
---.>---.<<<<-.>>>>---.<---.<<.<+..>.>>---.>>++++>>++++[<++++[<+++++++>-]>-
]<<..----.<<<--------.<<++++..>>>>>+++++++...<<<<<-.>>>>.<++++.---.>+++..<+
+++++.+++.>--.<<<<.>>>>---.<++.<<<+.>>>>+.++++.---.<----.>>--.<<<<<.>.<----
..>.>+++++++++.>>>>>>++++[<++++[<+++++>-]>-]<<.+++++.<<<<<<+.>.>.>-.--.+++.
>++++++.+++.-------.<++.<<<.>.>>>.>-.<--.<<<<++..>.<---..>>>>>>>++++++++++.


More information about the Openscad mailing list